Battlefield Explorer Tours

Het is mijn doel om de verhalen van Operatie Market Garden te delen zodat de volgende generatie de operatie en de oorlog blijft herdenken.

Dit doe ik door mijn klanten mee te nemen naar de slagvelden van Operatie Market Garden en daar te vertellen over de geschiedenis van wat daar is gebeurd. De verhalen van wie daar gevochten hebben en waarom dat vandaag de dag nog van belang is.

Ik zal praten over het grote plaatje, waarom de operatie was bedacht, wat de doelen waren en hoe ze moesten worden bereikt. Daarna leggen we de focus op wat er met de troepen op de grond gebeurde. Wat hun beleving was, welke beslissingen werden gemaakt die tot het resultaat leidde en we zullen ook de menselijke tragedie niet uit het oog verliezen.

Aan het einde van de dag hoop ik u te hebben geïnspireerd om door te geven wat u heeft geleerd.

Laat mij u meenemen naar de slagvelden rond Arnhem, Nijmegen en Eindhoven.

Laat mij u inspireren.