Battlefield Explorer Tours

Graag deel ik met u de verhalen over de Slag om Arnhem zodat de heldendaden en opoffering van de soldaten, en de burgers niet vergeten worden.

Dit doe ik door mijn klanten mee te nemen naar de slagvelden van Operatie Market Garden en daar te vertellen over de geschiedenis van wat daar is gebeurd. De verhalen van wie daar gevochten hebben en waarom dat vandaag de dag nog van belang is.

Ik zal praten over het grote plaatje, waarom de operatie was bedacht, wat de doelen waren en hoe ze moesten worden bereikt. Daarna leggen we de focus op wat er met de troepen op de grond gebeurde. Wat hun beleving was, welke beslissingen werden gemaakt die tot het resultaat leidde en we zullen ook de menselijke tragedie niet uit het oog verliezen.

Aan het einde van de dag hoop ik u te hebben geïnspireerd om door te geven wat u heeft geleerd.

Laat mij u meenemen naar de slagvelden rond Arnhem, Nijmegen en Eindhoven.

Laat mij u inspireren.