Groepen

In de afgelopen jaren ben ik de tour gids geweest voor groepen van 5 tot meer dan 40 personen. Deze tours waren één dag of een hele week en deze groepen bestonden uit alle leeftijden, inclusief schoolkinderen. 

Ik heb meerdere tours gedaan met groepen militairen waarbij de focus lag op de lessen die van de operatie geleerd kunnen worden, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. 

Sinds begin 2018 ben ik gids voor een aantal Easy Company tours per jaar voor een groot Amerikaans museum. Deze tours duren voor mij een week en beginnen in het Market Garden gebied. Daarna gaan we naar Bastogne en via een aantal extra stops naar Zell am See in Oostenrijk.

Full Service

Indien gewenst kan ik voor een groep de koffie en lunch stops reserveren bij restaurants waar ik vaker ben geweest en waar ik goede ervaringen mee heb. Zo kan ik voor u een totaal pakket aanbieden en u een hoop regelwerk uit handen nemen. 

Bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een inspirerende teambuilding dag? Een battlefield tour kan de ideale manier zijn om uw personeel te inspireren en te leren van de gebeurtenissen uit 1944. Vele lessen kunnen geleerd worden uit Operatie Market Garden, lessen die nog steeds relevant zijn in het bedrijfsleven. 

Indien gewenst kan ik voor u een complete dag organiseren, inclusief koffie stops,  lunch en vervoer. 

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!